Cine suntem

Suntem o companie care prețuiește valorile umaniste și ne angajăm să respectăm cele mai înalte standarde etice și să promovăm ideea de diversitate în viața de acasă, pentru cei mai mulți oameni.

Scopul nostru principal este să creăm o viață de zi cu zi mai bună. Pentru toată lumea, de la clienții noștri, până la angajați. Și avem nevoie de tine să o transpunem în realitate. Să creăm un mediu de lucru atractiv, modern și egal pentru toți, cu echilibru între viața de la birou și cea de acasă. Un mediu în care fiecărei persoane îi este recunoscut talentul și unde toată lumea are acces la posibilități nelimitate de învățare și evoluție profesională.

Pentru că acasă nu e doar un loc, este un sentiment. Iar treaba noastră e să înțelegem acest sentiment și să-l protejăm. De aceea, vizităm câteva mii de locuințe în fiecare an, pentru a descoperi nevoile și așteptările oamenilor. Doar așa putem crea soluții pentru o viață de zi cu zi mai bună, așa cum toată lumea își dorește.

Aceste soluții sunt doar o parte din conceptul pe care îl numim „Design democratic”. Este credința că deisgnul bun îmbină funcţionalitate, calitate și sustenabilitate, la un preț accesibil pentru toți. Pentru că fiecare om are dreptul la design de calitate acasă.

Pentru asta lucrăm zilnic. Suntem o companie onestă și de încredere, care inovează și crește responsabil. Și căutăm oameni care împărtășesc aceleași trăsături și valori. Și care își doresc să crească alături de noi, cu pasiune.

Vizualizare joburi

Valorile noastre

În IKEA, trăim și muncim conform valorilor noastre diverse, care promovează diversitate, onestitate, respect, sustenabilitate, conștiință de sine, simplitate, responsabilitate, căutarea de soluții și surprize.

Dar în inima culturii noastre se află „Tillsammans” sau „Împreună”, un cuvânt care înglobează cheia identității IKEA – sau cheia inbus a valorilor noastre.

Pentru noi, înseamnă egalitate. Și exprimă dorința noastră de a-i implica pe toți, de a le recunoaște meritele tuturor și de a nutri încrederea reciprocă, într-un spirit de modestie, onestitate și respect. Fiecare individ e important, fiecare este auzit și fiecare este motivat să contribuie.

Suntem un grup divers de oameni simpli și cinstiți, uniți în pasiunea lor pentru mobilarea locuințelor. Venim din ţări diferite, dar ne unesc valorile umane universale, bazate pe compasiune, o atitudine deschisă și onestitate. Să lucrezi la IKEA înseamnă să lucrezi într-un mediu prietenos, care aspiră la munca în echipă, cu entuziasm și atitudine pozitivă.

Și mai înseamnă să lucrezi într-un mediu inspirat de progres continuu, de atenție la costuri pentru rezultate mai bune, de soluții practice și voință. Căutăm în permanență moduri noi de a ne îmbunătăți munca. Ne asumăm responsabilitatea serviciilor noastre și ne dorim ca angajații noștri să facă la fel și să-și depășească așteptările. Căutăm mereu simplitatea – în rezolvarea problemelor, în relațiile umane și în depășirea provocărilor. Și ne întrebăm zilnic ce am putea face astăzi pentru un mâine mai bun.

Vrei să te gândești cu noi la viitorul tău? Aplică astăzi.

Vizualizare joburi

Beneficii IKEA

  • Tichete de masă/ zile lucratoare;
  • Decont transport;
  • Servicii medicale gratuite;
  • Asigurare de viață;
  • Prima de vacantă anuală;
  • Programul One IKEA Bonus cu posibilitatea plăţii unui salariu brut pe an, în funcţie de realizarea obiectivelor companiei;
  • TACK! IKEA Group Loyalty Program & Pension Plan (după împlinirea a 5 ani financiari consecutivi în IKEA, esti calificat pentru TACK! Şi vei începe să primeşti contribuţia pentru planul tău de pensie privată);
  • Concediu de odihna suplimentar 4 zile la împlinirea a 5 ani vechime în IKEA, dar nu mai mult de 25 de zile concediu de odihnă pe an.

Vizualizare joburi