PAJMIX RABARBER & HALLON

Delicatese suedeze

PAJMIX RABARBER & HALLON

Mix pentru plăcintă cu rubarbă si zmeură, produs congelat, 700g

25lei/kg

Preț

17,50lei

Unii cred că prepararea unei plăcinte este mult mai distractivă decât să o savureze pur și simplu. De aceea, noi venim cu o soluție (PAJMIX APPLE & PARON și PAJMIX RABARBER & HALLON) pentru a combina ambele aspecte- ușor de preparat și, în același timp, foarte gustos. În pachet veți găsi două pungi: amestecul de fructe și aluatul. Așezați fructele în tavă apoi împraștiați aluatul peste ele. Coaceți în cuptor apoi savurați (puteți adăuga puțin sos de vanilie deasupra SÅS VANILJ).

Instrucțiuni de preparare: Nu este necesară dezghețarea produsului înainte de preparare. 1 Preîncălziți cuptorul la 225 C. Asezați fructele congelate într-un strat egal pe fundul unui vas termorezistent. 2 Împrăștiați aluatul deasupra fructelor congelate. 3 Asezați vasul în cuptorul preîncălzit și coaceți pentru 20-25 minute până când aluatul devine brun auriu. 4 Scoateți din cuptor și lăsați 5 minute înainte de servire.

INGREDIENTE

Aluat (făină de grâu, zahăr brun din trestie de zahăr, margarină (grăsime de palmier, ulei de rapiță, grăsime din nucă de cocos, ulei de floarea soarelui, apă, sare, emulsifiant (E471), regulator de aciditate (E330), aromă), zahăr), rubarbă (28,5%), zmeură (28,5%).

 

Depozitare: Păstrați congelat la -18C. Nu recongelați  după decongelare.

 


VALOARE NUTRIŢIONALĂ/100 g
Energie 920kj/220kcal, lipide 11g , din care acizi graşi saturaţi 5 g, glucide 27 g, din care zaharuri 14 g, proteine 2,3 g, sare 0,23 g