PAJMIX ÄPPLE & PÄRON

Delicatese suedeze

PAJMIX ÄPPLE & PÄRON

Mix pentru plăcintă cu mere și pere, 700gr

26,43lei/kg

Preț

18,50lei

Unii cred că prepararea unei plăcinte este mult mai distractivă decât să o savureze pur și simplu. De aceea, noi venim cu o soluție (PAJMIX APPLE & PARON și PAJMIX RABARBER & HALLON) pentru a combina ambele aspecte- ușor de preparat și, în același timp, foarte gustos. În pachet veți găsi două pungi: amestecul de fructe și aluatul. Așezați fructele în tavă apoi împraștiați aluatul peste ele. Coaceți în cuptor apoi savurați (puteți adăuga puțin sos de vanilie deasupra SÅS VANILJ).

Instrucțiuni de preparare: Nu este necesară dezghețarea produsului înainte de preparare. 1 Preîncălziți cuptorul la 225 C. Asezați fructele congelate într-un strat egal pe fundul unui vas termorezistent. 2 Împrăștiați aluatul deasupra fructelor congelate. 3 Așezați vasul în cuptorul preîncălzit și coaceți pentru 20-25 minute până când aluatul devine brun auriu. 4 Scoateți din cuptor și lasați 5 minute înainte de servire.

INGREDIENTE

Aluat (zahăr brun din trestie de zahăr, margarină (grăsime de palmier, ulei de rapiță, grăsime din nuca de cocos, ulei de floarea soarelui, apă, sare, emulsifiant (E471), regulator de aciditate (E330), aromă), făină de grâu, fulgi de ovăz, semințe de floarea soarelui, cardamon), mere (28,5), pere (28,5).

Depozitare: Păstrați congelat la -18C. Nu recongelați după decongelare.

VALOARE NUTRIŢIONALĂ/100 g 
Energie 1020kj/243kcal, lipide 12g , din care acizi graşi saturaţi 5,3 g, glucide 30 g, din care zaharuri 20 g, proteine 3 g, sare 0,2 g